Závod v jednom z nejatraktivnějších extrémních sportů, účast předních světových skokanů, nadupaný doprovodný program, koncerty a DJové až do rána, to je již tradiční akce léta Desperados High Jump 2016. Letošní ročník otevřeného mistrovství České republiky v high divingu, tedy skocích do vody v otevřené přírodě, proběhne v prostředí žulového lomu v Hřiměždicích u Příbrami v termínu od 5. do 6. srpna 2016.

Již sedmnáctý ročník největšího high divingového závodu ve střední Evropě Desperados High Jump se opět, jako už tradičně, uskuteční v přírodním areálu lomu v Hřiměždicích u Příbrami. Stejně jako v předchozích letech čeká na návštěvníky dvoudenní program složený ze skokanského závodu z platformy 12 a 16 metrů nad vodní hladinou. Dále pak závod ze speciální pětimetrové houpačky. Atraktivní součástí jsou také exhibiční skoky těch nejlepších a nejodvážnějších skokanů z výšky okolo 30 metrů.

Svou účast na závodech již v tuto chvíli přislíbili přední evropští i světoví skokani a skokanky. Proto se fanoušci nejen extrémních sportů mohou těšit na špičkové výkony těch nejlepších skokanů tohoto nejstaršího extrémního sportu vůbec. Kromě závodu ve skoku do Hřiměždic opět zavítá početná skupina tzv. spashdiverů z Německa, kteří se postarají o velkou a nenapodobitelnou show ve skoku stylových placáků. Například v minulém roce se jeden ze zástupců splashdiverů postaral o světový rekord ve skoku placáku z 25 metrové výšky.

Návštěvníci Desperados High Jumpu se mohou těšit také na bohatý doprovodný program složený z volnočasových aktivit i dalších exhibic profesionálních zástupců extrémních sportovců. Nebude také chybět několik hudebních pódií, na kterých se představí přední české hudební skupiny a DJové. V tuto chvíli probíhá také jednání a zajišťování zahraničních headlinerů hudebního programu, který bude pořadatelem akce zveřejněn v blízké době.

Pro návštěvníky akce Desperados High Jump bude v areálu připraveno mnoho občerstvovacích zařízení s vybranými lahůdkami a vychlazeným pivem, vyostřeným tequilou Desperados, které dodává této letní akci tu pravou atmosféru. Samozřejmostí je dostatečně velké stanové městečko a kvalitní a komfortní hygienické zázemí.

Více info na www.HIGHJUMP.cz

Video Teaser Desperados HIGHJUMP Cliffdiving 2016:


Hashtag: #MyNejsmeFestival
Facebook: https://www.facebook.com/cliffdiving.eu
Facebook událost: www.facebook.com/events/648584895293342