Projekt Home for Emma:

E-shop se stylovými bytovými doplňky Home for Emma.
http://www.homeforemma.cz/eshop

Slova majitelky Terezy:
Svou celoživotní vášeň ke krásným věcem a čistému tradičnímu designu jsem se pokusila přetvořit do reality tak, aby přinášela radost nejen mně, ale i vám. Obchod Home for Emma tak vznikl z lásky, z přesvědčení, že pokud člověk dělá to, co ho baví a naplňuje, může tím přinést radost a obohacení i ostatním. Věřím, že náš entuziasmus pro styl a krásu a lásku k naší práci poznáte a pocítíte při každé návštěvě naší prodejny. Uděláme vše pro to, abyste se u nás cítili příjemně a s nadšením vám pomůžeme najít věci, které dotvoří váš byt či dům ve skutečný domov. Domov, v němž se bude dokonale odrážet vaše duše a váš jedinečný styl.

DSC_2947_Small

Přijměte tedy moje srdečné pozvání do krásné pražské čvrti Kunratice, kde jsme pro vás v jejím samém srdci – malebné historické tvrzi otevřeli obchod Home for Emma. Náš sortiment tvoří pro svůj okouzlující, romantický a čistý styl zejména bytové doplňky, nádobí a dekorace dánských značek Green Gate a Ib Laursen a holandské značky Clayre&Eef. Vedle nich u nás najdete vysoce kvalitní produkty z dalších evropských zemí jako unikátní český porcelán, francouzskou a italskou kosmetiku či marseillská mýdla a samozřejmě i doplňky a dekorace sezónní.

Jsem přesvědčená, že u nás objevíte vše, co potřebujete nebo si přejete pro to, abyste se ve svém domově cítili skvěle nebo abyste mohli něčím krásným obdarovat své blízké.
Těším se na setkání s vámi v obchodě Home for Emma Vaše Tereza.